O nás

V roce 1992 jsme pod hlavičkou Zemědělského družstva Haňovice převzali extruzní technologii od renomované společnosti Fatra Napajedla. Tento krok byl počátkem naší cesty jako společnosti Plasty Mladeč (PM) ve výrobě extrudovaných plastových profilů, kterou jsme zahájili v malebném srdci Hané na Olomoucku.

S odhodláním neustále se zdokonalovat jsme v průběhu let vyměnili zastaralou technologii za špičkové extrudery Weber a zařízení od Ci.emme. Mezi lety 2009 a 2011 jsme se naplno pustili do rozvoje výrobního programu zaměřeného na profily pro kapsové filtry. V roce 2013 jsme také začali psát novou kapitolu s výrobou tiskových strun pro FDM 3D tisk, kterou nyní znáte pod značkou Filament PM.

S rostoucí poptávkou a ambicemi jsme v roce 2016 otevřeli novou výrobní halu v obci Haňovice. Sem se také přesunula výroba tiskových strun, která se nadále rozvíjí. Naše původní provozovna v Mladči nezůstala opomíjena - prošla komplexní rekonstrukcí a technologickým boostem, aby dosáhla ještě vyšší kvality výroby plastových profilů.

Služby

V Plasty Mladeč se specializujeme na výrobu extrudovaných profilů na zakázku. Díky našim moderním technologiím a odbornému týmu jsme schopni vyjít vstříc i těm nejnáročnějším požadavkům našich zákazníků.

Pokud hledáte partnera pro výrobu extrudovaných profilů, rádi vám nabídneme volné kapacity v našem výrobním procesu. Společně s vámi najdeme optimální řešení pro vaše potřeby.

Věříme v důležitost ekologické odpovědnosti. Proto nabízíme zpětný odběr znečištěných kapsových filtrů. Po osobním jednání a domluvě se postaráme o jejich bezpečné zpracování.

Dále poskytujeme službu zpětného odběru cívek Filament PM. S námi můžete být jisti, že se o vaše materiály postaráme s maximální péčí a ohledem na životní prostředí.

Napište nám

Kontakty

Ing. Jan Přindiš
CEO +420 603 454 221
Tomáš Červinka
Produktový specialista / obchod +420 602 531 090
Pavlína Andrýsková
Nákup / fakturace / expedice +420 603 856 461